WhatsApp Search

Diz Protezi & Kadın Hastalığı

Kadınların Sağlıklı Ve Mutlu Bir Yaşam Sürmeleri Için, Kadın Sağlığını Güçlendirme Konusunda Tutkuluyum. Hastamın Endişelerini Dinlerim. Hekimlik Sanatının Bütüncül Olması Gerektiğinin Farkındayım. Bu Farkındalık Ile Fiziksel, Zihinsel Ve Duygusal Sağlıklarını Ele Alıyorum. Amacım, Her Hastayla, Sağlıklarıyla Ilgili Bakım Hedeflerini Seçmelerine Ve Önceliklendirmelerine Izin Verecek Şekilde Detaylı Çalışmaktır. İyileşmek Isteyen Bayanla, Hayatta Oldukları Yerde, Buluşmak Için Elimden Geleni Yapıyorum. Bir Hastanın Benimle Olan Etkileşiminde Ilk Kez ''Dinlendiklerini Hissettiklerini'' Açıklamaları Ödüllendiricidir.
Doktor Mugla Kadın Dogum Mesut Bayraktar Kadin Hastaysa Evde Huzur Yoktur

Diz Protezi & Kadın Hastalığı

Diz Protezi & Kadın Hastalığı 331 331 Muğla Kadın Doğum Doktor Mesut Bayraktar

Diz Protezi & Kadın Hastalığı

Öyle Fantastik İşler Yapan Kadınların Hastalığı Değil…

Diz Protezi Olan Kadınlar Hayatlarında Çok Ama Çok Nadir Futbol Oynamışlardır…

Dizi Ağrıyan Kadınlar Televizyondan Bile Futbol İzlememişlerdir

Kayak – Snowboard Gibi Extreme Sporlar İle De Haşır Neşir Değiller

Dizleri Ağrıyan + Diz Protezi Olmuş Kadınlar Dizlerini Bozacak Hiç Bir Şey Yapmayan Kadınlar…

Hepsinde Özellikle Menopozdan Sonra Başlayan Menisküs Bozulması, Diz Kıkırdak Deformasyonu, Diz Ekleminin Hızlı Şekilde Bozulması Ve Diz Protezi Ameliyatı Geçirmiş Kadınlar !

Bunun Yanında Erkeklerde, Yaşanılan Problemlerin Benzer Durum Çok Nadir, Hatta Profesyonel Erkek Futbolcularda Bile Yok Sayılır.

Çünkü Kadınlarımız Minimum 20 – 40 Yıl Süren Jinekolojik Hastalıklar İle Beraber Yaşayabilmektedir.

Bu Jinekolojik Sıkıntılar Yani Jinekolojik Hastalıklar İle O Kadar İçli – Dışlı Oluyorlar Ki; Hastalık Durumuna Zaman İçinde Alışıp ”Normalleştirme” Sürecine Girmektedirler.

En Basit Örneği Vajinal Akıntısı Olan Kadına, Bunun İle Uzun Yıllar Boyu Temas Ettiğinde, Vajinal Akıntı İle Yaşadığında; Hastalıkla Yaşamayı Öğreniyor, Bu Yetmezmiş Gibi Bu Durumu Kendi Olağan Halinin Bir Parçası Olarak Kabulleniyor, Çevresinede Bu Durumunu Normal Olduğu Şeklinde Empoze Ediyor.

Vajinal Akıntı Dışındaki Diğer Jinekolojik Hastalıklarda Bu Şekilde Ötelenerek Kronikleştiriliyor, Sonunda Normalleştiriliyor.

Malasef Kümülatif Olarak Her Bir Hastalık Bedende Yıpratıcı Birikim Yapmaktadır.

Kadın & Diz Protezi Birlikteliği İşte Bu Şekilde , Yıllar Süren Jinekolojik İhmal Neticesinde , Menopoz Döneminde Kadınlarda Gelişmektedir.

Diz Protezi Ameliyatı Olmuş Hastaların Tamamı ; Mevcut Jinekolojik Kök Sebep Devam Ederken Dizlerine Yönelik Cerrahi İşlemler Almaktadırlar Fakat İyileşmenin Zor, Meşakkatli Olduğunu Gözlemlemekteyim.

Çünkü Kadın Sadece ”Doğumdan Doğuma” Jinekologa Gitmek İstiyor.

Doğum Haricinde Asla Jinekologa Gitmek İstemiyor, Doğum Olayı Bittikten Sonra Genital Sistemin Orjinal – Sapasağlam Olduğu Yerde Kaldığını Düşünüyor. Sandığa Koyduğu Çeyizleri Gibi Sapa Sağlam Durduğunu; İstisnasız Tüm Kadınlar İnanmış ( Hatta Adeta İman Etmiş) Durumdadırlar.

Mevcut Genital Sisteminin , Kendini Hasta Ettiğini Asla Akıl Etmemekte, Bunu Düşünmekten Kaçınmakta Ve Ortaya Çıkmış Hastalıklarını İhmal Ettiği Genital Sistemine Yorumlamamaktadır. Öylesine Yaman Salgın Durumdadır Ki; Kadını Jinekolojik Bakım ( Menopozal Renovasyon) İçin Yönlendirmeye, Cesaretlendirmeye Çalıştığımda ” Kadın Doğumla Ne Alakası Var!! Şeklinde Güçlü Savunma + İnkar Etme Mekanizması İle Karşıma Cengaverce Dikilmektedir.

Yaman İnkar + Ret Etme Nedeniyle Diz Protezine Gidiş Zaman İçerisinde Tamamlanıyor, İlerleyen Zamanlarda Beyin, Kalp, Karaciğer, Metabolik Ve … Organlar İle İlgili Bozulmalar Ve Hastalıklar Peşi Peşine Gelişmeye Başlıyor Fakat Genital İnkar , Genital Ret Etme Aynen Devam Etmektedir.

Kadın Beyni Maalesef Genital Sisteminin Hasta Olduğunu Kabul Edemiyor.

Kadın Beyni Maalesef Genital Sisteminin Hasta Olduğunu Kabul Edemiyor.

Diz Protezi  & Kadın Hastalığı
Kadın Beyni Maalesef Genital Sisteminin Hasta Olduğunu Kabul Edemiyor.

Genital Sistemin Başka Hastalıkların Tetiğini Çekebileceğini Kabül Etmiyor.

Hasar + Hastalıklar Yıllarca Birikiyor…

Premenopoz – Menopoz İle Birlikte Tüm Bu Birikenler Diz Hastalığı, Psikiyatrik Hastalık, Metabolik Hastalık, Nörolojik Hastalık … Şeklinde Kendini Göstermeye Başlamaktadır.

Kadınlar; Anlamsızca; Kaçınma Temeli Olan, Dürtüsel Mantığın ESİR‘i Oluyor !

1 Sorun Olsa; Ortopedi Doktoru Beni
1 Sorun Olsa; FTR Doktoru Beni
1 Sorun Olsa; Dahiliye Doktoru Beni
1 Sorun Olsa; Genel Cerrahi Doktoru Beni
1 Sorun Olsa; Acil Servis Doktoru Beni
1 Sorun Olsa; Beyin Cerrahi Doktoru Beni
1 Sorun Olsa; Nöroloji Doktoru Beni
1 Sorun Olsa; Psikiyatri Doktoru Beni → Jinekologa Yönlendirir !

Sen Gelmedi̇ği̇n Sürece Ki̇mse Seni̇ → Bana Göndermeyecek !

Şuan Herkes “Kadın Doğumla Ne Alakası Var” Demektedi̇r !


HERKES AYNEN BU ŞEKİLDE ; BENZER DÜŞÜNÜYOR !


Hatta Doktorlar Kadına ; Jinekolojik Hastalığınız Var Mı ? Diye Sorduklarında İstinasız Kadınların Tamamı Bir Genital İnkar Ve Genital Panik Sergileyerek ; Hayır , Yok, Sıkıntı Yok, Şikayetim Yok Şeklinde Cevaplar Vererek; Soruyu, Konuyu Kapatırlar.

Ortopedi , Beyin Cerrahi, Kardiyologun, Ftr Nin, Dahiliyecinin, Genel Cerrahi , Nöroloji Doktorunun Meslek Hayatı Boyunca 1 Kez Bile Jinekolojik Muayene Yapmadığını, Beyninde Ve Pratiğinde Jinekolojik Hastalık Olabileceğini Yok Saymış Olduğunu Bilmiyor; Bu Nedenle Jinekolojik Kök Sebebin Baskın Olabileceğini Kadın Hiç – Asla Düşünmüyor !

Ortopedi , Beyin Cerrahi, Kardiyologun, FTR’nin, Dahiliye’cinin, Genel Cerrahi , Nöroloji Gibi Disiplinler Kendi Branşı Ve Meslek Eğilimi Dışında Size Jinekolojik Muayene Yaparsa ; Hekimde Yanlış Anlaşılma , Cinsel Taciz İle Suçlanma Korkusu Nedeniyle ; Bu Hekim Grubu Jinekolojik Muayene Yapmaz Ve Jinekolojik Muayeneyi Bilmezler. Bu Hekim Grubunun Bu Şekildeki Davranış Sergilemesi Haklı Ve Anlaşılabilir Nedenlerdendir.

İşte Bu Ötelemeler Ve Jinekolojik Kök Sebebe Yönelik Minimal Hekim Sorgulamaları , Hastanında Bu Minimalist Hekim Sorularını Kapatma, İnkar Etme , Yok Sayma Şeklinde Cevaplar İle Bitirmesi, Konuyu Kapatması Nedeni İle Jinekolojik Kök Sebeb Her Zaman Gizlide Kalır !


Bekliyorsun



Öteliyorsun



Hastalıkla Yaşamayı Öğreniyorsun



Normalleştiriyorsun



Hastalıkları Tetikliyorsun



Doğumdan Doğuma Jinekologa Gelmemelisin.



Sabit Her Daim Temasının Olacağı Bir Jinekologun Olmalı.



Tahlillerin Normal Çıkması Hasta Olmadığını Göstermez.



Her Doktor Aynı Kitabı Okumuyor Ve Tıp Kitapları Sürekli Değişiyor .



Bir Doktorun Sana Normalsin Demesi Hasta Olmadığını Göstermez.



Kadın Hastalığı Hastalık Biriktirilmez, Tedavi Edilir.



Kadın Hastalıkları Takip Etmek; Kadını Yaşlandırıyor.



Gebelik Hastalıkları İhmal Edilmiş Jinekolojik Hastalıklardır.



Sıfır Vajinal Akıntı Sağlıktır.



Gebelikte Tasarruf Olmaz. Gebeliğin Masrafı Helaldir.



Alimden Alim Doğar; Zalimden Zalim/ Alim Doğabilir.



”Kadın Doğumla Ne Alakası Var” Diyerek Kendinizi Hasta Etmeyiniz.



Jinekolojide Hiç Acil Yoktur; Acillerin Tamamı Hastanın İhmal Ettiği Genital İnkarlardır.



Genita Panik / Genital İnkar / Kronikleştirme / Normalleştirme / Hastalık Tetik Çekilmesi



Vajinal Akıntıyı Sorun Olarak Görmeyen Bir Gebeyi Hiçbir Sağlık Sistemi Koruyamaz.


Muğla Kadın Doğum Doktoru Mesut Bayraktar Jinekolog 331x273

Doktor Mesut Bayraktar

Ortaca/Muğla

Hayatın olağan akışı gereği iyileşmek için hasta olan kişi çabalamalıdır yani aktif rol oynamalıdırlar. Görüldüğü üzere tedavi hunisinin büyük kısmında vakit kaybeden, hastalığını ret eden, iyileşemeyen, bahane, bedava - ucuz yöntemlere yönelen, körü körüne bel bağlayan hastalar pasif iyileşmeyi yani iyileşememeyi seçenler bulunmaktadır. Tedavi süreci, hastaların sağlık sorunlarıyla başa çıkabilmeleri, iyileşme sağlayabilmelerinde önemli adımdır. Ancak, tedavi hunisi sürecinde Hekimlerin bazı zorluklarla karşılaşması mümkündür. Resimde, hastaların farklı farklı tutumlarından kaynaklanan zorlukları ele alarak, hekim-hasta ilişkisinde zorlukların üstesinden gelirken zedelenebileceğini, tedavi hunisinin önemini vurgulayacağız. Tedavi süreci, hasta sağlığını iyileştirmek amaçlı yapılan serüven düşünülebilir. Tedaviler, sağlık sorunlarına farklı yaklaşımlar gerektirebilir, bazen beklenmedik zorluklarla karşılaşılabilir. Bundan dolayı, tedavi hunisi sürecinde hekimlerin, hastaların farklı tutumlarına uygun şekilde davranması, etkili iletişim becerilerini kullanması önemlidir. Hekimlerin mesleklerini icra ederken , hasta kaynaklı zorlukları aşarken, hekim-hasta ilişkisinin zarar görmemesinde hastaların dikkatli olmaları gerekmektedir. Çünkü hekim sonsuza kadar sabredebilen, her uygunsuzluğa pozitif, sorun çözme şeklinde yaklaşan canlılar gibi düşünmeyiniz. *** Hastalığını Kabul Etmeyenler: Hastalığını kabul etmeyen bireyler, sağlık sorunlarını inkar ederek tedaviye direnç gösterebilirler. Bunlar , tedavi sürecinin başarıyla ilerlemesini engelleyebilir. Hastalığını kabul etmeyen kişiler, genellikle hastalıklarının ciddiyetini ya da varlığını reddederler. Buda, hem kendileri hem de doktora sorun çıkmaktadır. Hastalığın kabul edilmemesi, tedavi sürecinin etkinliğini azaltabilir, tamamen durdurabilir.Hastalığını kabul etme evresi, hasta olduğunu kabul etme; tedavi sürecinin önemli parçasıdır. Hastalığın kabul edilmesi, kişinin gerçek durumuyla yüzleşmesine, gereken tedaviye tam uyum sağlamasına yardımcı olabilir. Böylece tedavi süreci daha etkili başarılı olabilir. Hastalığını kabul etmeyen bireylerin, kendi sağlık durumlarını gerçekçi şekilde değerlendirmeleri, tedaviye açık olmaları önemlidir. Hastalığını kabul etmeyen, ret eden; Doktoru rakip , düşman bilmektedir. *** Hastalığını Kabul Edenler: Hastalığını kabul eden kişiler, tedavi sürecine daha olumlu yaklaşabilirler. Hastaların tedaviye uyum sağlamasını kolaylaştırır, iyileşme sürecini hızlandırabilir. Fakat çoğunlukta bazı insanlar hastalığını kabul etsede hekim yerine başka yollara başvurabilerek, hastalıkların ilerlemesine, kronikleşmesine neden olmaktadır. *** Bir Ara Hallederizciler - Google Aramacılar: Bazı hastalar, sağlık sorunlarıyla ilgili hafife alıcı, savsaklayıcı tutum sergileyebilirler. “Bir ara hallederizciler”, sağlık sorunlarını erteleme, önemsememe eğilimindedir. Google aramacıları ise kendi kendini teşhis etme, tedavi etme çabasına, akıllılığına girebilirler. Yanlış bilgilendirme, yanlış tedavi seçeneklerine yol açabilir. *** Doğal Tedavi Yöntemlerine Körü Körüne İnananlar: Doğal tedavi yöntemlerine inanan hastalar, alternatif çözümler arayışında olabilirler. Maydanoz, soğan suyu içiciler gibi, doğal yöntemlere güvenerek, körü körüne bel bağlayarak etkisiz, tedavi sürecini yürütebilirler. Bazen bilimsel kanıtlanmamış, etkinliği sınırlı olan yöntemlere yönelmelerine neden olabilir. Maalesef tüm iletişim mecraları tedavilerin etkin olmadığını söylese de böyle yönelimler artarak devam etmektedir. *** Sahte Doktor Bulucular - Maddi Zorluk Çıkarıcılar: Sahte doktor bulucular, maddi zorluk yaratanlar - bulanlar, yani tedaviye gereksiz yere maddi kısıntı uygulayanlar, tedavi sürecini olumsuz etkileyebilir. Ev, araba kredisi ödemesi, oğlanı evlendirme gibi maddi yükler altında olan hastalar, tedaviye uyum sağlamakta, iyileşmekte güçlük çekebilirler. İnsanlar sağlıklı kalmanın, mal mülk edinmeden değerli olduğunu maalesef kavrayamamaktadırlar. Hasta olmuş ama evi var Hasta olmuş ama oğlu evlenmiş. Kendini, sağlığını feda ederek yaşamda hedefleri başarmak maalesef artan hızda devam etmektedir. Günümüzde oldukça yaygın durumdur. İnsanlar, zamanı, varlıklarını daha verimli kullanmak amacıyla sağlıklarını tehlikeye atabilmektedirler. Ancak, sağlığın önemi göz ardı edilmemelidir. Kaliteli yaşam sürerken sağlıklı olmak şarttır. Hayatta hedefleri başarmak önemli olsa da, sağlığımıza dikkat etmekten asla vazgeçmemeliyiz. Tedavi hunisi süreci, hastaların sağlık sorunlarını çözmek, iyileşmede önemli adımdır. Ancak, bazı hastalar, kendilerine gereksiz yere maddi zorluklar yaratarak (3. evinin kredisini bahane göstermek, 4. çocuğunu davul zurna - yemekli evlendirmeye çalışması) tedavi sürecini olumsuz etkilemektedir (tedavi olmamaktadırlar!). Makaleyle maddi gücü – imkanı olduğu halde “ev aldık, araba aldık kredi ödüyoruzcular” şeklinde adlandırılan, doktoru gereksiz yere maddi zorluklar ile meslek icrasına sürükleyen hastaların yeteri kadar iyileşemediklerini vurgulamak istiyorum. *** Profesöre Gidenler - İyi Doktor Deyiciler: Bazı hastalar, tedavide ünlü/ünsüz profesöre başvurma eğilimindedirler. Bunlar, “normal” doktorları, diğer sağlık hizmeti sağlayıcılarını göz ardı edebilir, hatta küçümseyebilir. Aynı şekilde, bazı hastalar, tedavi - meslek icrasının masrafları nedeniyle para talep eden doktorlardan da uzak durma eğiliminde olup tedavi sürecini menfi etkileyebilir. Uygun tedavi seçeneklerinin kaçırılmasına, hastalığın artmasına neden olabilir. Hastalar kaçırılan, kaybolan sağlığın %100 geri gelmediği konusunda yeteri kadar ikna edilmelidirler. Mümkün ise hastalar, tedavinin tamamen geri gelmeme, başarılı olmama riski olduğuna ilişkin yeterli bilgilendirme yapılarak ikna edilmelidirler. Maalesef bazı insanlar maddi varlıklarının korunmasını sağlıklarından önemli görmektedir. Servete Mala Mülke Yaşayanlar Sağlıklarını Feda Ediyorlar. *** Ego, Kişisel Çıkar Çatışmaları: Hekim-hasta ilişkisindeki ego, kişisel çıkar çatışmaları, tedavi sürecini olumsuz etkileyebilir. Doktorun , hekim hasta bağı kurulmamış hastaya “sen” demesi gibi durumlar, iletişim sorunlarına yol açabilir. Aynı şekilde, bazı hastalar da doktorlarla kişisel, duygusal çıkar çatışması içine girebilirler , tedavi sürecinin etkinliğini azaltabilir. Hastalar , empati, anlayışla Hekimleri karşılamalı, iletişimde açıklık, saygıyı korumalı, kişisel çıkar çatışmalarından uzak durmalıdır. Hekim-hasta bağı, tedavi sürecinin başarısında önemli faktördür. Hastaların hekimle güven, destek temelinde ilişki kurması, tedaviye uyumlarını artırır, iyileşme motivasyonunu yükseltir. Hekimler de, hastaların duygusal ihtiyaçlarını anlamalı, hastalarla işbirliği yaparak tedavi sürecini yönetmelidir. Hasta, hekimin yönlendirmelerine uyum sağladıkça, hastada, hekimi destekleyici rol üstlendikçe, iyileşme süreci olumlu yönde etkilenecektir. Tedavi sürecindeki zorluklarla başa çıkan, iyileşen hastalar, motivasyon kaynağı olabilirler. İyileşenlerin başarı hikayeleri, diğer hastalara umut ilham verebilir. Hekimlerin iyileşme sürecini desteklemek , başarı hikayelerini paylaşmaları önemlidir. Tedavi sürecinde karşılaşılan zorluklar, hastaların tutumları, hekim-hasta ilişkisi etrafında yoğunlaşır. Hastaların hastalıklarını kabul etme, doğru bilgilere ulaşma, maddi zorluklarla başa çıkma, kendince maddi zorluk varlığı yaratmama, doğru tedavi seçeneklerini değerlendirme konularında Hekim destek vermesi önemlidir. Tekrardan, hastaların 1001 zorlukla meslek icrası yapan Hekime empati, anlayış - etkin iletişim becerileriyle Hekimleri benimsemeleri, işlerini kolaylaştırmaları, hastanın, tedavi sürecinin etkinliğini artırır, hastaların moralini yükseltebilir, motivasyonlarını artırabilir, tedaviye olan uyumlarını iyileştirebilir. Hekim-hasta bağı, güvene dayalı ortamda kurulmalı, hastaların iyileşme sürecine aktif katılımları teşvik edilmelidir. Etkili tedavi sürecinde, hem hastaların hem de hekimlerin sorunların üstesinden gelmede birlikte çalışmaları, destekleyici ortam oluşturmaları gerekmektedir.
Tedavi Hunisi
nde
pasif iyileşme
ye
çalışanlardan olmayın.


Tetkikler

hekimin kanaatinden

üstün değildir.


Kadın bedeninde

kronik enflamasyonun

en büyük kaynağı

vajinal akıntıdır.

Dinamik Tablo
Hastane Stresinden Uzaklık ✓ 
Özel Etkileşim ✓ 
Süre Sınırlamasız Muayene ✓ 
Mahremiyet – Gizlilik ✓ 
Hijyenik Ortam ✓ 
Teknoloji Kullanımı ✓ 
Konfor – Ferah Ortam ✓ 
Online Randevu ✓ 
3. Şahıslarla Temassızlık ✓ 
Güven – Nezaket – Zarafet ✓ 
Etik ✓ 
Tecrübe ✓ 
Profesyonel Destek ✓ 
Hasta Memnuniyeti & Sağlığı ✓ 
Fethiye’den 45′ uzaklıkta ✓ 
Dalaman’dan 10′ Uzaklıkta ✓ 
Köyceğizden 15′ Uzaklıkta ✓ 
Marmaris’den 40′ Uzaklıkta ✓ 
Muğla’dan 45′ Uzaklıkta ✓ 
  1. Genital Hijyensizlik Genetik Hijyeni Bozar. 2023
  2. Herkes Hasta Olur; Herkes En İyi Hekim İster. 2022
  3. Kadın Hastaysa Evde Huzur Yoktur. 2020
  4. Jinekolojik Hastalık Başka Hastalığı Tetiklemiş İse Buna Yüksek Riskli Jinekolojik Hastalık Denir. 2020
  5. Kadın Hastalığını Kabul Etmiyorsa Evde Dirlik Yoktur.
  6. Gebelikte Tasarruf (Kısıntı) Olmaz. Gebelikte Mal - Mülk Feda Edilir.
  7. Kadın Hastaysa Kök Sebep Aksi İspat Edilene Kadar Jinekolojiktir.
  8. Gebelik Fizyolojik Dönem DEĞİLDİR. Gebelik Hastalık – Ölüm Riski Barındıran Olağanüstü Dönemdir. Tecrübeli , Öngörüsü Açık Hekime Teslimiyet Gerektirir. 2018
  9. Gebelik Hastalıkları, İhmal Edilmiş Jinekolojik Hastalıkların Komplikasyonudur.
  10. Gebelik Hastalıkları; Tanısı Konulmamış Jinekolojik Hastalıklardır. MB, 2016)
  11. Gebelikte Kazanılacak 1 Puan IQ, Bebeğinizi Başarı Sarmalında Üstlere Taşır.
  12. Enfeksiyonla Gezmeyi ''Sorun Görmeyen'' Gebeyi En Mükemmel Sağlık Sistemi Bile Koruyamaz.
  13. Rahim; Dayanan - Sabreden - Kolaylık Gösteren - Halden Anlayan Organ Değildir.
  14. Sıfır Vajinal Akıntı Sağlıktır. MB, 2016
Muğla İli
Bilgi Değer
Ülke Türkiye
İl Muğla
İlk Yerleşim MÖ 2. binyıl
Koordinatlar 36.838769862880554, 28.76508732000861
En Alçak Nokta 0 m (0 ft)
Zaman Dilimi UTC+03.00 (TRS)
Posta Kodu 48XXX
Alan Kodu 252
ISO 3166 Kodu TR-48
Plaka Kodu 48
Bağlı Olan İlçeler: Bodrum, Dalaman, Datça, Fethiye, Kavaklıdere, Köyceğiz, Marmaris, Menteşe, Milas, Ortaca, Seydikemer, Ula İlçesi

Rudolf Virchow; Louis Pasteur, Robert Koch savundukları; hastalıkların mikrop teorisine inanmıyordu. Hastalıkların, dış patojenlerden değil, hücrelerin İçindeki anormal faaliyetlerden kaynaklandığını öne sürdü. Aynı zamanda Max Gerson'da Hastalık gelişmeden önce metabolik bozulmanın başladığını kitabında yazmıştır.

Mesut Bayraktar ekolleri birleştirerek modifiye ederek meslek İcrasında bulunmaktadır. Tıbbın Papa'sı Virchow'unda haklı olduğunu vurgulamaktadır. Her bir Ekol Platon'un Mağara Alegorisinde Bulunan, Zincirlerinden Kurtularak Mağaradaki Ateşin Işığına Alışmış Ama Güneşe Ulaşamamış Mahkumlardır. Güneşe Çıktığınızda Gördüğünüz; Sıfır Vajinal Akıntı sağlıktır.


Sıfır Vajina Akıntısı Sağlıktır. [1]

Kadın Hasta İse Evde Huzur Yoktur