WhatsApp Search
Mesut Bayraktar - Muğla Kadın Doğum beyaz logo
Kadın Hastalığını Yok Saymak, İnkar Etmek Sadece Size Zarar Vermez !
Uzun Ömür, Sağlıklı Nesillerin Tesisi Vajinayı Aşağılamakla Elde Edilemez
Kadınlar Genital Sistemlerimi Gizlemek Için Inanılmaz Derecede Maddi Kaynak Harcıyor. Fakat Genital Sistem Hastalıklarına Özellikle Vajina Hastalıklarını Hiç öNemsemiyor, Hatta Vajina Için Para Harcamak Maddi Kaynak Ayırmayı Büyük Aptallık - Enayilik Görmektedir. Burada Aşağılık Kompleksi Teorisi Temelinde Ele Aldığımızda Genital Organları Gizleme Saklama Öğretilmiş Dürtüsünün Sebep Olduğu Vajinanın Aşağılık Görülmesi Vardır. Vajina Kadın Beyninde Aşağılık Görüldüğünden Hastalıklarına ( özellikle Vajinal Akıntı, Kaşıntı) Problemlerinin Çözümüne Sıfır Masraflı Ama Etkisiz Olan Soğan - Sarmısak Suyu, Maydanoz Suyu, Börtü - Böcekler Ile Tedavi Etmeye Körü Körüne Yıllarca Bel Bağlanabilmektedir.

Vajinal hastalıklardaki Aşağılık Kompleksi

Kadınlar arasında vajinal sağlık sorunlarını göz ardı etmek ve stigmatize etmenin sonuçlarını keşfedin. Bu sorunları etkili çözümlerle ele almanın, genel sağlıkları için neden kritik olduğunu öğrenin.
Vajinal hastalıklardaki Aşağılık Kompleksi Vajinal Akıntı Muğla Kadın Doğum 05467740159

Vajinal hastalıklardaki Aşağılık Kompleksi

Vajinal hastalıklardaki Aşağılık Kompleksi 335 600 Muğla Kadın Doğum Doktor Mesut Bayraktar

Hiç Konuşulmamış: Vajinal hastalıklardaki Aşağılık Kompleksi

Herkesin (…) aşağılık hissi vardır. Ancak aşağılık hissi bir hastalık değildir; aksine, sağlıklı, normal çaba ve gelişmeyi teşvik eden bir uyarıcıdır. Bu duygu, bireyi ezdiğinde ve yetersizlik hissi kişiyi kullanışlı faaliyetlere yönlendirmek yerine depresyona ve gelişme kabiliyetsizliğine sürüklediğinde ancak patolojik bir durum haline gelir.

Alfred Adler
Alman Psikiyatrist Alfred Adler Aşağılık Kompleksini Tanımlamıştır.
Alman Psikiyatrist Alfred Adler Aşağılık Kompleksini Tanımlamıştır.

Kadın Cinsel Sağlığı Çevresindeki Tabu: Vajinal Hastalıkları Göz Ardı Etmek ve Stigmatize Etmek

Tüm Toplumlarda, kadınlar genital sistemlerini gizlemek için sarsılmaz büyük çaba harcayarak, özellikle vajinayı etkileyen genital hastalıkların önemini tamamen ihmal ederek önemli finansal kaynaklar yatırmaktadır.

Vajinal sağlığa fon – maddi kaynak ayırmak, harcama yapmak ahmakça kabul edilir ve bu, vajinanın öğretilmiş şekilde adi – önemsiz – aşağılık olduğu inancını güçlendiren derinlemesine kök salmış inanç sistemine yol açar. Bu altta yatan aşağılık duygusu, genital organları gizleme ve bastırma baskısıyla tetiklenir ve kadınları vajinal akıntı ve kaşıntı gibi yaygın hastalıklar için uygun tedavi aramaktan alıkoyar.



Tam Tedavi Olamadığın

Her Hastalığın Temelinde

Gizli Jinekolojik Hastalık Vardır.

Toplumsal Kanıt Kuramı

Bir Davranışı Başkalarının Yaptığını Görünce Doğru Olarak Görme Durumu.

Bir Örnek;

** Akrabalarım – Komşularım Gebelikte Sigara İçtiler, Erken Doğurdular,

** Akıntılı Gezdiler;

Bebek Çok Zeki Çok Sağlıklı.

Jinekolojik hastalıkların sorun – hastalık olarak görülmeden, kronikleşmesi hatta normalleştirilmesinin kök sebebi toplumsal kanıt kuramı + cinsel market değeri + östrojen sarhoşluğu + vajinayı gizleme dürtüsünün genital hastalıkları da gizlemeye dönüşmesi + tedavi hunisinde pasif İyileşmeyi Bekleme + Vajinayı Aşağılık Görme vardır.

Bunun yerine, soğan-sarımsak suyu, maydanoz suyu veya test edilmemiş ev ilaçları (vajinaya sirke sürmek, yoğurt çalmak, sarmısak yerleştirmek,…) gibi boşuna, ücretsiz çözümlere başvururlar, malasef durumlarını daha da kötüleştirirler. Ne yazık ki, vajinal sağlık (genital hijyen) konusundaki aşağılık algısı ile psikolojik sorunlar – maddi kaygılarla vajina arasında doğrudan ilişki nadiren düşünülmektedir. Kadınlar vajinalarını sürekli gizledikçe, zamanla öğrenilmiş gizleme dürtüsü vajinal hastalıklarında gizlenmesine yol açar. Malasef hastalıklar gizlendikçe kronikleşir, potansiyel olarak yeni ve daha ciddi komplikasyonlara evrilmeye neden olabilir. Bir zamanlar aşağılık kabul edilen vajina, kadının kendisinin algıladığı başarılarına – üstünlüklerine (yüz güzelliğine , hareket kabiliyetine, psikolojisine, sosyal ilişkilerine) zarar verir ve nihayetinde genel sağlığını derinlemesine riske atar.

VAJİNA; Akan, kokan, kanayan , acıyan, çatlayan, aksıran, tıksıran, kuruyan BİR ORGAN DEĞİLDİR.

Vajinal Akıntının Tedavisi; Hasta Disiplini & Hekime Uyum Gerektirir !

*** Hekime Gidip
*** 1 Muayene Olup
*** 1 Reçete Alıp
*** 1 Kutu Kullanıp
*** 1 Kür Tedavi İle İYİLEŞMEYE ÇALIŞMAK İM-KAN-SIZ !

Fitil Bağımlılığı, Krem Kullanmak, Günlük Ped Alışkanlığı Sizi İyileştirmez.
Hastalığını Kronikleştirir

Vajinal hastalıklardaki Aşağılık Kompleksi Vajinal Akıntı Muğla Kadın Doğum 05467740159

______________________________

KABACA VAJİNA ;
Gözle Direkt Görülmez
  • Pembe
  • Kokmaz
  • Akmaz
  • Ağrımaz
  • Kapalı
  • Sızdırmaz
  • Kaçırmaz
  • Hava Almaz

ORGANDIR.


Vajinal Akıntı
Biyolojik Sel Baskınıdır.

Vajinal Kaşıntı
Biyolojik Sel Baskının Yayılmasıdır.

______________________________



N o r m a l

Vajinal Akıntı “Miktarı”

S I F I R D I R.

Genital Hastalığı Red; Vajinal Hastalıklara Yüzeysel Çözümler:

Genital hastalıkların varlığını inkar etmek, mecburiyet vuku blduğunda ucuz – ücretsiz çözümlere başvurmak, toplumsal damgalamanın, toplumsal kanıt kuramının, jinekolojik ponzinin, östrojen sarhoşluğunun talihsiz sonucudur. Vajinal sağlığa maddi kaynak ayırmanın finansal olarak haklı olmadığı inancıyla yönlendirilen kadınlar, genellikle potansiyel riskleri anlamadan etkisiz çareleri tercih ederler. Yıllarca, soğan-sarımsak suyu, maydanoz suyu veya kanıtlanmamış tedaviler gibi çözümlere körü körüne umut bağlarlar. Ne yazık ki, bu tedaviler gerçek rahatlama sağlamaz ve etkili sonuçlar getirmez.



*** Vajina ***

kemik – kıkırdak İçermeyen, korunmasız uzuvdur.

hasar – yırtılma, bollaşma durumunda sinir hasarı Oluşmuştur. bunun uzun vadeli etkileri kaçınılmazdır, kadın konforunu yok etmektedir.

Vajina İhmale gelmez, hastalıkların tetiğini çekmektedir.

Aşağılık Kompleksi Hakimiyeti

Vajinaya karşı derinlemesine kök salmış kültürel vede utandırma şartlandırmasıyla öğretilmiş vajinanın aşağılık olduğu inancı, kadınların kendi sağlıklarına yaklaşımında önemli bir rol oynar. Genital organlarını sürekli olarak gizleme öğretilmiş dürtüsü, genital hastalıkları gizleme takıntısına dönüştüğünden vajinal hastalıklara ödeme yaparak tedavi hizmeti satın alması içsel utanç, ahmahlık düşüncesi yaratır. Bu aşağılık kompleksi, vajinal sağlıkla psikolojik iyi olma arasındaki bağlantıyı kurmalarını engeller, hastalıkların kronikleşmesine ve yeni komplikasyonların ortaya çıkmasına yol açar.

Vajinal Bozuklukların Kronikleşmesi

Kadınlar, vajinal sağlığı göz ardı edip stigmatize ederek kendi hastalıklarının kronikleşmesine katkıda bulunurlar. Normalde küçük bir sorun olarak başlayan, örneğin anormal vajinal akıntı veya kaşıntı, uygun teşhis ve tedavinin eksikliği nedeniyle kötüleşebilir. Uygun tıbbi müdahale olmadan, bu durumlar kötüleşebilir ve daha ciddi komplikasyonlara yol açabilir, genel sağlık ve iyi olma durumunu tehlikeye atabilir.

Tabuyu Kırmak ve Doğru Tedavi Arayışı

Kadınların genital sağlığı etrafındaki kültürel tabuyu kırmak, farkındalık yaratmak ve anlayışı artırmak önemlidir. Kadınlara profesyonel jinekolojik tıbbi yardım aramaları konusunda teşvik etmek, genital hastalıklara damgalama yapmamak ve vajinal sağlık konusunda daha sağlıklı yaklaşımı teşvik etmek ilk adımdır. Düzenli jinekolojik kontroller, sabit değişmez jinekolog doktor edinmek, erken teşhis ve uygun tıbbi jinekolojik bakım, vajinal hastalıkların kronikleşmesini önlemek ve kadınları hem fiziksel hem de psikolojik komplikasyonlardan korumak için hayati önem taşır.

Kronikleşmiş Vajinal Akıntının Temelinde Olan, Bu Sorunu , Maliyetsiz Halletme ( Bedavacılık Hastalığı ) Dürtünüzün Olduğunu da Biliyorum… Bu Dürtünün Etkisiyle;

  • Vajenin Hastalıklarını Adi Görme
  • Vajenin Hastalıklarını Aşağılık Görme
  • Vajinofobi Dahi Olabilir.

İnsanlar ( Kadınlar ) Hastalıklarını ( Özellikle Vajinal Akıntıyı ), Ayyuka Çıkmadan , Aşikar Olmadan, Çok Fazla Rahatsızlık Vermemiş İse; Tedavi Sürecine Girmek İstemiyor.

  • Tedavi Sürecine Giren İse, Minimal Bir İyileşmeyi Elde Edince, Yalancı İyilik Halini Görünce, Tedaviyi Bırakarak ( Paradan Tasarruf Etme Dürtüsü ), ”İyileştim Ben” Diyerek, Kısır Döngüsüne Geri Dönmektedir ( Toplumsal Rezerv Vajinal Akıntı Havuzu )…
  • Toplumsal Rezerv Vajinal Akıntı Havuzundan Tecrübeli Jinekoloji Hekiminin Muayenesi & Tedavileriyle Şanslı Bir Azınlık Kurtularak Hayatına Devam Edebilmektedir.
Vajinal Akıntıyı ”Günü Kurtarma” Şeklinde Yaklaşan Bayanlar;
* Diş Çürümeleri
* Diş Kayıpları
  • Eklem Kıkırdak Hasarlanmaları ( Özellikle Diz,Yürümede Zorluk, Bel Fıtığı )
  • Vertebral Problemler & Fıtık , Disk Problemleri, Ligaman Gevşemeleri
  • İlerleyen Yaşlarda Alzheimer, Parkinson, Demans
  • Vulvar Cilt Hastalıkları (Liken Skleroz, Liken Planus, …)
  • Genel Cilt Hastalıklarını (Egzema , Dermatit )
  • Felç Geçirme , Kalp Krizi
  • Erken Yaşlanma, Hızlanmış Yaşlanma
  • Dış Gebelik , Tülerin Tıkanması
  • Her Türlü Jinekolojik Hastalık (Miyom, Polip, Kist, …)
  • Psikiyatrik Hastalıklar ( En Basit Depresyondan Şizofreniye Kadar Spektrum )
  • Guatr, Diyabet, Hipertansiyon, İrritabıl Barsak Hastalığı
  • Romatolojik Hastalıklar
  • Gebelik Komplikasyonları
  • Karın İçi Yapışıklık
  • Endometriyal & Servikal Polip
  • Mitokondriyal Disfonksiyon – Heteroplazmik mtDNA
  • Orgazm Bozukluğu Başta Olmak Üzere Seksüel Disfonksiyon
  • Kardiyak, Karaciğer, Böbrek Problemleri Gibi Durumların TETİĞİNİ Çekebilmektedir.

Yanlış Okumuyorsunuz Basit Görülen Vajinal Akıntı Bunları Yapabilmektedir.

İşte akıntılı bir vajinayı olağan kabul etmiş bir kadının erkek partneri iseniz sizde de zaman içerisinde hastalıklar gelişecek demektir. Çünkü kadın partnerinizin patojene kaymış florası sizi domine edecek, sizin de floranız patojene kayacaktır.

Sonuç: Vajinal Hastalıklardaki Aşağılık Kompleksi

Kadınları kendi genital sağlıklarını göz ardı etmeye ve stigmatize etmeye yönlendiren derinlemesine kök salmış toplumsal inanca son vermenin zamanı geldi. Kadınların deneyimlerini anlamaya ve empati kurmaya çalışarak, bilgisizliğin döngüsünü kırabilir, vajinal sağlıkla ilgili açık tartışmaların lehine olumlu değişiklik yapabiliriz. Kendi sağlıklarının sorumluluğunu almak, hiçbir aşağılık duygusu olmadan, kadınları iyiliklerini önceliklendirmeye ve hayatlarını tam anlamıyla yaşamaya güçlendirir. Toplum olarak kadınları uygun jinekolojik tıbbi bakım aramaya teşvik etmek, vajinal hastalıkların kronikleşmesini ve potansiyel risklerini önlemenin önemli olduğunu unutmamalıyız. Vajina; ucuz – bedava bakımla rehabilite edilemez.





Muğla Kadın Doğum Doktoru Mesut Bayraktar Jinekolog 331x273

Doktor Mesut Bayraktar

Ortaca/Muğla

Hayatın olağan akışı gereği iyileşmek için hasta olan kişi çabalamalıdır yani aktif rol oynamalıdırlar. Görüldüğü üzere tedavi hunisinin büyük kısmında vakit kaybeden, hastalığını ret eden, iyileşemeyen, bahane, bedava - ucuz yöntemlere yönelen, körü körüne bel bağlayan hastalar pasif iyileşmeyi yani iyileşememeyi seçenler bulunmaktadır.

Tedavi süreci, hastaların sağlık sorunlarıyla başa çıkabilmeleri, iyileşme sağlayabilmelerinde önemli adımdır. Ancak, tedavi hunisi sürecinde Hekimlerin bazı zorluklarla karşılaşması mümkündür. Resimde, hastaların farklı farklı tutumlarından kaynaklanan zorlukları ele alarak, hekim-hasta ilişkisinde zorlukların üstesinden gelirken zedelenebileceğini, tedavi hunisinin önemini vurgulayacağız. Tedavi süreci, hasta sağlığını iyileştirmek amaçlı yapılan serüven düşünülebilir. Tedaviler, sağlık sorunlarına farklı yaklaşımlar gerektirebilir, bazen beklenmedik zorluklarla karşılaşılabilir. Bundan dolayı, tedavi hunisi sürecinde hekimlerin, hastaların farklı tutumlarına uygun şekilde davranması, etkili iletişim becerilerini kullanması önemlidir. Hekimlerin mesleklerini icra ederken , hasta kaynaklı zorlukları aşarken, hekim-hasta ilişkisinin zarar görmemesinde hastaların dikkatli olmaları gerekmektedir. Çünkü hekim sonsuza kadar sabredebilen, her uygunsuzluğa pozitif, sorun çözme şeklinde yaklaşan canlılar gibi düşünmeyiniz.

*** Hastalığını Kabul Etmeyenler: Hastalığını kabul etmeyen bireyler, sağlık sorunlarını inkar ederek tedaviye direnç gösterebilirler. Bunlar , tedavi sürecinin başarıyla ilerlemesini engelleyebilir. Hastalığını kabul etmeyen kişiler, genellikle hastalıklarının ciddiyetini ya da varlığını reddederler. Buda, hem kendileri hem de doktora sorun çıkmaktadır. Hastalığın kabul edilmemesi, tedavi sürecinin etkinliğini azaltabilir, tamamen durdurabilir.Hastalığını kabul etme evresi, hasta olduğunu kabul etme; tedavi sürecinin önemli parçasıdır. Hastalığın kabul edilmesi, kişinin gerçek durumuyla yüzleşmesine, gereken tedaviye tam uyum sağlamasına yardımcı olabilir. Böylece tedavi süreci daha etkili başarılı olabilir. Hastalığını kabul etmeyen bireylerin, kendi sağlık durumlarını gerçekçi şekilde değerlendirmeleri, tedaviye açık olmaları önemlidir.

Hastalığını kabul etmeyen, ret eden; Doktoru rakip , düşman bilmektedir.

*** Hastalığını Kabul Edenler: Hastalığını kabul eden kişiler, tedavi sürecine daha olumlu yaklaşabilirler. Hastaların tedaviye uyum sağlamasını kolaylaştırır, iyileşme sürecini hızlandırabilir. Fakat çoğunlukta bazı insanlar hastalığını kabul etsede hekim yerine başka yollara başvurabilerek, hastalıkların ilerlemesine, kronikleşmesine neden olmaktadır.

*** Bir Ara Hallederizciler - Google Aramacılar: Bazı hastalar, sağlık sorunlarıyla ilgili hafife alıcı, savsaklayıcı tutum sergileyebilirler. “Bir ara hallederizciler”, sağlık sorunlarını erteleme, önemsememe eğilimindedir. Google aramacıları ise kendi kendini teşhis etme, tedavi etme çabasına, akıllılığına girebilirler. Yanlış bilgilendirme, yanlış tedavi seçeneklerine yol açabilir.

*** Doğal Tedavi Yöntemlerine Körü Körüne İnananlar: Doğal tedavi yöntemlerine inanan hastalar, alternatif çözümler arayışında olabilirler. Maydanoz, soğan suyu içiciler gibi, doğal yöntemlere güvenerek, körü körüne bel bağlayarak etkisiz, tedavi sürecini yürütebilirler. Bazen bilimsel kanıtlanmamış, etkinliği sınırlı olan yöntemlere yönelmelerine neden olabilir. Maalesef tüm iletişim mecraları tedavilerin etkin olmadığını söylese de böyle yönelimler artarak devam etmektedir.

*** Sahte Doktor Bulucular - Maddi Zorluk Çıkarıcılar: Sahte doktor bulucular, maddi zorluk yaratanlar - bulanlar, yani tedaviye gereksiz yere maddi kısıntı uygulayanlar, tedavi sürecini olumsuz etkileyebilir. Ev, araba kredisi ödemesi, oğlanı evlendirme gibi maddi yükler altında olan hastalar, tedaviye uyum sağlamakta, iyileşmekte güçlük çekebilirler. İnsanlar sağlıklı kalmanın, mal mülk edinmeden değerli olduğunu maalesef kavrayamamaktadırlar.

Hasta olmuş ama evi var
Hasta olmuş ama oğlu evlenmiş.

Kendini, sağlığını feda ederek yaşamda hedefleri başarmak maalesef artan hızda devam etmektedir. Günümüzde oldukça yaygın durumdur. İnsanlar, zamanı, varlıklarını daha verimli kullanmak amacıyla sağlıklarını tehlikeye atabilmektedirler. Ancak, sağlığın önemi göz ardı edilmemelidir. Kaliteli yaşam sürerken sağlıklı olmak şarttır. Hayatta hedefleri  başarmak önemli olsa da, sağlığımıza dikkat etmekten asla vazgeçmemeliyiz.

Tedavi hunisi süreci, hastaların sağlık sorunlarını çözmek, iyileşmede  önemli adımdır. Ancak, bazı hastalar, kendilerine gereksiz yere maddi zorluklar yaratarak (3. evinin kredisini bahane göstermek, 4. çocuğunu davul zurna - yemekli evlendirmeye çalışması) tedavi sürecini  olumsuz etkilemektedir (tedavi olmamaktadırlar!). Makaleyle maddi gücü – imkanı olduğu halde “ev aldık, araba aldık kredi ödüyoruzcular” şeklinde adlandırılan, doktoru gereksiz yere maddi zorluklar ile meslek icrasına sürükleyen hastaların yeteri kadar iyileşemediklerini vurgulamak istiyorum.

*** Profesöre Gidenler - İyi Doktor Deyiciler: Bazı hastalar, tedavide ünlü/ünsüz profesöre başvurma eğilimindedirler. Bunlar, “normal” doktorları, diğer sağlık hizmeti sağlayıcılarını göz ardı edebilir, hatta küçümseyebilir. Aynı şekilde, bazı hastalar, tedavi - meslek icrasının masrafları nedeniyle para talep eden doktorlardan da uzak durma eğiliminde olup tedavi sürecini menfi etkileyebilir. Uygun tedavi seçeneklerinin kaçırılmasına, hastalığın artmasına neden olabilir. Hastalar kaçırılan, kaybolan sağlığın %100 geri gelmediği konusunda yeteri kadar ikna edilmelidirler. Mümkün ise hastalar, tedavinin tamamen geri gelmeme, başarılı olmama riski olduğuna ilişkin yeterli bilgilendirme yapılarak ikna edilmelidirler.

Maalesef bazı insanlar maddi varlıklarının korunmasını sağlıklarından önemli görmektedir.

Servete Mala Mülke Yaşayanlar Sağlıklarını Feda Ediyorlar.

*** Ego, Kişisel Çıkar Çatışmaları: Hekim-hasta ilişkisindeki ego, kişisel çıkar çatışmaları, tedavi sürecini olumsuz etkileyebilir. Doktorun , hekim hasta bağı kurulmamış hastaya “sen” demesi gibi durumlar, iletişim sorunlarına yol açabilir. Aynı şekilde, bazı hastalar da doktorlarla kişisel, duygusal çıkar çatışması içine girebilirler , tedavi sürecinin etkinliğini azaltabilir. Hastalar , empati, anlayışla Hekimleri karşılamalı, iletişimde açıklık, saygıyı korumalı, kişisel çıkar çatışmalarından uzak durmalıdır. Hekim-hasta bağı, tedavi sürecinin başarısında önemli faktördür. Hastaların hekimle güven, destek temelinde ilişki kurması, tedaviye uyumlarını artırır, iyileşme motivasyonunu yükseltir. Hekimler de, hastaların duygusal ihtiyaçlarını anlamalı, hastalarla işbirliği yaparak tedavi sürecini yönetmelidir. Hasta, hekimin yönlendirmelerine uyum sağladıkça, hastada, hekimi destekleyici rol üstlendikçe, iyileşme süreci olumlu yönde etkilenecektir.

Tedavi sürecindeki zorluklarla başa çıkan, iyileşen hastalar, motivasyon kaynağı olabilirler. İyileşenlerin başarı hikayeleri, diğer hastalara umut ilham verebilir. Hekimlerin iyileşme sürecini desteklemek , başarı hikayelerini paylaşmaları önemlidir. Tedavi sürecinde karşılaşılan zorluklar, hastaların tutumları, hekim-hasta ilişkisi etrafında yoğunlaşır. Hastaların hastalıklarını kabul etme, doğru bilgilere ulaşma, maddi zorluklarla başa çıkma, kendince maddi zorluk varlığı yaratmama, doğru tedavi seçeneklerini değerlendirme konularında Hekim destek vermesi önemlidir. Tekrardan, hastaların 1001  zorlukla meslek icrası yapan Hekime empati, anlayış - etkin iletişim becerileriyle Hekimleri benimsemeleri, işlerini kolaylaştırmaları, hastanın, tedavi sürecinin etkinliğini artırır, hastaların moralini yükseltebilir, motivasyonlarını artırabilir, tedaviye olan uyumlarını iyileştirebilir.

Hekim-hasta bağı, güvene dayalı ortamda kurulmalı, hastaların iyileşme sürecine aktif katılımları teşvik edilmelidir. Etkili tedavi sürecinde, hem hastaların hem de hekimlerin sorunların üstesinden gelmede birlikte çalışmaları, destekleyici ortam oluşturmaları gerekmektedir.
Tedavi Hunisinde pasif iyileşmeye çalışanlardan olmayın.


Tetkikler

hekimin kanaatinden

üstün değildir.


Kadın bedeninde

kronik enflamasyonun

en büyük kaynağı

vajinal akıntıdır.


Dinamik Tablo
Hastane Stresinden Uzaklık ✓ 
Özel Etkileşim ✓ 
Süre Sınırlamasız Muayene ✓ 
Mahremiyet – Gizlilik ✓ 
Hijyenik Ortam ✓ 
Teknoloji Kullanımı ✓ 
Konfor – Ferah Ortam ✓ 
Online Randevu ✓ 
3. Şahıslarla Temassızlık ✓ 
Güven – Nezaket – Zarafet ✓ 
Etik ✓ 
Tecrübe ✓ 
Profesyonel Destek ✓ 
Hasta Memnuniyeti & Sağlığı ✓ 
Fethiye’den 45′ uzaklıkta ✓ 
Dalaman’dan 10′ Uzaklıkta ✓ 
Köyceğizden 15′ Uzaklıkta ✓ 
Marmaris’den 40′ Uzaklıkta ✓ 
Muğla’dan 45′ Uzaklıkta ✓ 



  1. Genital Hijyensizlik Genetik Hijyeni Bozar. 2023
  2. Herkes Hasta Olur; Herkes En İyi Hekim İster. 2022
  3. Kadın Hastaysa Evde Huzur Yoktur. 2020
  4. Jinekolojik Hastalık Başka Hastalığı Tetiklemiş İse Buna Yüksek Riskli Jinekolojik Hastalık Denir. 2020
  5. Kadın Hastalığını Kabul Etmiyorsa Evde Dirlik Yoktur.
  6. Gebelikte Tasarruf (Kısıntı) Olmaz. Gebelikte Mal - Mülk Feda Edilir.
  7. Kadın Hastaysa Kök Sebep Aksi İspat Edilene Kadar Jinekolojiktir.
  8. Gebelik Fizyolojik Dönem DEĞİLDİR. Gebelik Hastalık – Ölüm Riski Barındıran Olağanüstü Dönemdir. Tecrübeli , Öngörüsü Açık Hekime Teslimiyet Gerektirir. 2018
  9. Gebelik Hastalıkları, İhmal Edilmiş Jinekolojik Hastalıkların Komplikasyonudur.
  10. Gebelik Hastalıkları; Tanısı Konulmamış Jinekolojik Hastalıklardır. MB, 2016)
  11. Gebelikte Kazanılacak 1 Puan IQ, Bebeğinizi Başarı Sarmalında Üstlere Taşır.
  12. Enfeksiyonla Gezmeyi ''Sorun Görmeyen'' Gebeyi En Mükemmel Sağlık Sistemi Bile Koruyamaz.
  13. Rahim; Dayanan - Sabreden - Kolaylık Gösteren - Halden Anlayan Organ Değildir.
  14. Sıfır Vajinal Akıntı Sağlıktır. MB, 2016
Muğla İli
Bilgi Değer
Ülke Türkiye
İl Muğla
İlk Yerleşim MÖ 2. binyıl
Koordinatlar 36.838769862880554, 28.76508732000861
En Alçak Nokta 0 m (0 ft)
Zaman Dilimi UTC+03.00 (TRS)
Posta Kodu 48XXX
Alan Kodu 252
ISO 3166 Kodu TR-48
Plaka Kodu 48
Bağlı Olan İlçeler: Bodrum, Dalaman, Datça, Fethiye, Kavaklıdere, Köyceğiz, Marmaris, Menteşe, Milas, Ortaca, Seydikemer, Ula İlçesi

Rudolf Virchow; Louis Pasteur, Robert Koch savundukları; hastalıkların mikrop teorisine inanmıyordu. Hastalıkların, dış patojenlerden değil, hücrelerin İçindeki anormal faaliyetlerden kaynaklandığını öne sürdü. Aynı zamanda Max Gerson'da Hastalık gelişmeden önce metabolik bozulmanın başladığını kitabında yazmıştır.

Mesut Bayraktar ekolleri birleştirerek modifiye ederek meslek İcrasında bulunmaktadır. Tıbbın Papa'sı Virchow'unda haklı olduğunu vurgulamaktadır. Her bir Ekol Platon'un Mağara Alegorisinde Bulunan, Zincirlerinden Kurtularak Mağaradaki Ateşin Işığına Alışmış Ama Güneşe Ulaşamamış Mahkumlardır. Güneşe Çıktığınızda Gördüğünüz; Sıfır Vajinal Akıntı sağlıktır.


Sıfır Vajina Akıntısı Sağlıktır. [1]